Új hozzászólás Aktív témák

  • THONIK

    tag

    válasz lugosi #6745 üzenetére

    Megmondom őszintén, hogy kanadából jöttem 10 éve ide... és kint egyszer sem hallottam bár kint nem törődtem ennyire a pénzel sem :(( Ezek szerint ez nem lesz soha ingyenes, vagy éppen beapplikálva egy csomagba.. a T-mobilnál látom van valami kicsit kisebb 690 ft--os csomag... a telenornál csak a 2100 ft-os van... meg vannak örülve, holott már minden telefonnak van ingyen web shopja meg miegymás.
    Gondolom, semmi olcsóbb megoldás nem létezik egyenlőre... a telefont kihasználás szempontjából kihasználnám, mert a cégem a levelezésre épül... de az Iphone egy melegedős merülős, kislánymobil amivel vagizni lehet a discoban... szép szép de nem az igazi. elkoptettam egy 2g-t 3G-t 4Gs- és most az utolsó széria menne a levesbe.
    Sok videót fórumot elolvastam erről a mobilról de igazán sima felhasználó véleményét nem hallottam... mer gondolom nem mindenki a tözsdén dolgozik vagy egy olajtársaságnál ;]

    A készülék régi lenne 9780? Használtak, az egyik 6 hónapos a másik számla szerint 8-9 és a üzlet ad rájuk 1 év garit.. ami elklépesztő!

    BlackBerry® Mobile by RIM

Új hozzászólás Aktív témák