Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz bencze #4637 üzenetére

    Feltettem ma az Android 12-t (C.33), de nem igazán tudom, hogyan kerestethetem vele a frissebbet (C.35), mivel nincs a szokott helyén a menüpont (mint nagyon sok más sem). A biztonsági frissítésnél lehet kerestetni frissebbet, de nem találja (ha C.35 még nincs OTA-n, akkor oké).

    Google Photos nekem nem megoldás, azt csak backupra használom, de amúgy nem kezeli az eszközmappákat/kollekciókat, így nem tudok benne fotókat rendszerezni. Amellett persze, hogy a naplementés háttérképem miatt olyan színe van az appnak, mint egy véres hányásnak, szóval igyekszem inkább minél jobban kerülni a használatát.

    C.35-ben már ki lehet végre kapcsolni ezt az elmebajt, hogy mindenáron a háttérképből keveri ki a Google appok alapszíneit?

    Másik ami őrületbe kerget, hogy folyamatosan rezeg ha görgetésnél elérek az oldal végére. Egyelőre arra találtam megoldást, hogy minden haptic rezgést kikapcsol, nem tudom külön csak ezt.

    Meg ha jól veszem ki, megszűnt az, hogy érintésre éledjen fel az AOD + ujjlenyomat olvasó és most már csak a telefon emelgetésére reagál. Ez tök szuper, nekem sokszor asztalon van a telefon, most billegtethetem, meg amikor az utcán járok, kézben a telefonnal, akkor folyamatosan világít. De az asztalon is folyton felvillan, ha véletlenül meglököm.

    Emellett persze a Settings menüben is egy csomó mindent már megint átraktak máshova, az égvilágon mindenért a keresőt kell használnom (de van amiket átneveztek... taps).

    Nem is értem mi a fenének raktam fel... ez a legértelmetlenebb Android főverzió váltás valaha. Beletettek egy rakás hülyeséget és kivettek hasznos dolgokat. Régen is lehetett a telefont emelgetéssel ébreszteni, nem értem miért kellett megszüntetni, hogy érintésre ébredjen. Kinek fájt, hogy tud ilyet is vagy a felhasználó választhat?

Új hozzászólás Aktív témák