Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Stauffenberg #4600 üzenetére

    Tavaly talán május óta használom a készüléket. Talán kb 1 hónapja van android 12.
    1. nem volt ilyenem
    2. gugli photost használok én is, próbálj más alkalmazást, ezen a legkönnyebb segíteni...
    3. nekem néha eldobja a hálózatot és akkor reboot segít rajta. viszonylag ritka. ma resetáltam a hálózati beállításokat, kiszedtem a 2 simet, kicsit meg dörgöltem és visszatettem, hátha érintkezés vagy sim probléma. nem tudom.
    4. nem emlékszem ilyesmire
    5. os update után volt pár napig, mostanra megint eltűnt, szerintem megtanulja, vagy én szoktam meg.
    Olyanom most van (11-esen is volt de talán ritkábban), hogy a wireless AA-m (AAwireless modullal Alpine fejegységhez) néha nem kapcsolódik vagy folyton dob le, vagy a bluetooth újraindítása, vagy az AA kihúz-bedug segít rajta, ez lehet a telefon hibája is de lehet egyéb is, nem derült ki. Régebben is voltak hasonló problémáim a gyári fejegységgel is, de ott sem tudtam mi a telefon, mi a fejegység vagy AAwireless hibája, így habár idegesítő néha de amíg nem veszek más telefont nem fog kiderülni.
    Az összes közül a legidegesítőbb a hálózat elmenése. Kétszer jártam meg, hogy fél napig nem ment és nem jöttem rá, később tudtam meg, hogy nem tudtak hívni. Általában "csak" az adatkapcsolat hal el (pl ha nincs térerőm mondjuk alagút, akkor nem jön vissza csak reboottal). Nem jöttem rá a logikájára, illetve lehet, hogy valamio beállítások akadnak össze de nem könnyű reprodukálni ezért nehéz kitalálni mi okozza.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák