Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz MPeter87 #4850 üzenetére

    Nem, mert kb 1 hónapja raktam fel és engem is nagyon felbasztak az agybeteg dolgai, pláne a hálózat eldobálás (kiherélve az adatkapcsolatokat elviselhetőbb lett, napi 3-4 eldobás helyett lett belőle a végére heti 1-2).

    De akkor már volt szó arról, hogy béta fázisban van az Android 13-as, amit dicsértek a tesztelők és még karácsony előtt kiadják a stable-t. Igazából úgy voltam vele, hogy ha visszamegyek az egy full wipe, lakhatom be újra, hogy aztán pár héttel később megint toljak egy full wipe-ot ezúttal Android 13-on és megint a nulláról lakjam be.

    Ha nem tudtam volna lecsökkenteni a hálózati problémák számát ez sem érdekel és visszamegyek 11-re, de nekem ott is voltak idegesítő bugok (pl: naponta fordult elő, hogy a telefon elkezdett szaggatni és nem reagálni semmire bő 15-20 másodpercig, ez legalább megszűnt Android 12-n).

    Most igazából az Android 13-on múlik, hogy maradok-e a márkánál. Nagyon rég itt vagyok és nem szívesen mennék el (Androidon belül már nincs is hova), de ez az utóbbi két verzió nekem nagyon szar élmény volt, utoljára középkategóriás fospuska Samsung telefonokon tapasztaltam ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák