Új hozzászólás Aktív témák

  • JozsBiker

    aktív tag

    Úgy látom nincs nagy pörgés, leírok egy érdekes történést az új Electrolux EW7F248AS mosógépünkkel kapcsolatban.
    Lesz ami lesz alapon beletettem 1 darab rövidnadrágot centrifugálási céllal ( mivel előtte kézzel kimostam ). Igen vastag anyagú, és vízzel átitatva viszonylag súlyos, viszont ugye viszonylag kis méretű, bevillant hogy talán nem lesz egyszerű menet.
    A "Drain/Spin" funkciót választva elindítottam, 8 percet írt. Otthagytam. Kb. negyed óra múlva néztem rá, még mindig küzdött. Sőt, kb. 15 cm -t ki volt fordulva a gép :Y , az idő 2 percen állt, és lassú fordulaton hol egyik hol másik irányba forgatta a dobot, mintha próbált volna "fogást találni". Lekapcsoltam. Tök nedves volt a ruha, tehát érdemi centrifugálást nem végzett.
    Nos nyilván én voltam elsősorban a hibás, hiszen egy gubics ruhát nem lehet eloszlatni hogy sima legyen a centrifugázás, node ezt 1-2 perc alatt nem tudta volna megállapítani és hibaüzenetet dobni ? Sajnos ugye nem láttam a történések lényegi részét, de ahhoz hogy ennyit elmásszon a gép ( ami egyébként nem billeg és vízszintben van ) eléggé kellett rázkódnia. Egy mai modern gépnél nincs ennek megakadályozására beépített védelem ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák