Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    válasz sisu2 #2968 üzenetére

    Bízom benne, hogy most már minden összeáll. Először későn, és lassan, aztán korán, és gyorsan. Idén tovább finomítok a nevelésen. És drasztikusabban állok hozzá a virágok tépkedéséhez.

    CPT.Pirk:
    Kicsit módosítok csak a választékon. Édes paprikával nem bohóckodok, azzal nem volt túl nagy sikerem, paradicsomot sem ültetem, majd a piacon válogatok erős palántát, ha eljön az ideje.
    Jalapeno kötelező nálunk. Tervben van hagyományos, Tam, és Early. Esetleg Mucho Nacho, de utóbbin csak most kezdtem gondolkodni, magom nincs.
    Fickósabbakból a már bevált red Habanero, ha lesz valami a kimentett sárga skorpió magokból, akkor az is, illetve teszek egy próbát a Carolina-val.
    Mennyiségeket még kitalálom, jalapenoból sok kell, az tuti, nagyon fogy:)

    A tavaly előtt ledarált, és sóval eltett habaneroból még mindig van egy kicsi, de ugyanolyan illatos, és jellegzetes íze van, mint amilyen frissen volt. Így nem is nagyon van mit bonyolítani rajta, ízesíteni pazar.

    Még palánta földet kell venni, és összeállítani a napozót, és akkor készen állok. A kinti földet ősszel megtrágyáztam, felástam, remélem jól érzik majd magukat. Talán kevesebben lesznek idén vödörben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák