Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz CPT.Pirk #3689 üzenetére

    Igen, de bizonyos esetekben éppen ez a nagyon jó és előnyös benne! Nekem éppen ezért vált be. Olyan, mint amikor pl. koktélt vagy likőrt készítünk: nem jó a pálinka, ahhoz tiszta szesz kell! Épp azért, hogy ne legyen jellegzetes íze, csak a tömény, nyers, íztelen, szagtalan erő (alkohol).

    Így vagyok ezzel a cseppel is: vannak kaják, amikor csak csípősség kell, mindenféle jellegzetes alapanyag (paprika) íz/illat nélkül, olyankor nagyon jó ez. Ha chili ízt/illatot akarok, inkább nyers, friss termést kapok be.

    Pirk, Te is pécsi vagy: ha netán még is érdekel és kipróbálnád, az uránvárosi Tacskónál lehet kapni a füstölt árusnál, bár szerintem leugorva Hidasra (közel van) olcsóbb a készítőnél, van a címkén telefonszám, lehet, hogy megkérdezem tőlük, hogy kihagyva a kereskedőt mennyiért mérik :) Bár 1-2db-ért nem érdemes leautózni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák