Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz grizlisandor #1049 üzenetére

    A 13 Mini akkuja igazából nem kevés. Simán bírja, hogy készítek a játszótéren 200 fotót meg videót, meg persze megvan a napi x óra Facebook/net is, meg még kicsit Hearthstone-ozok is, és nem merül le. A régi Pixel 3a-m tuti nem bírná ezt, igaz, arra már nem emlékszem, hogy új akkuval hogy bírta volna ugyanezt. Amin spórol a 13 Mini, hogy nincs AoD, meg hogy csak a főképernyőn állva tök hamar lekapcsolja a kijelzőt az Androidhoz képest.

    Egyébként igen, tök drága a 13 Mini, a bolti árát tuti nem fizettem volna ki érte (céges telefon). Viszont ha azt nézed, egy S22, vagy Zenfone 8 is ugyanannyiba kerül, szóval az Android vonal elérte árban az iPhone-t. Lehet, hogy Androidon ugyanennyiért több a RAM meg a megapixel meg a mAh, de igazából ezek egyike sem érezhető. Az viszont igen, hogy soha nem volt még olyan középkategóriás Androidos telefonom, amit 2 évvel vásárlás után ne utáltam volna már, mert olyan lassúvá vált. Flagshipnél lehet, hogy nincs ez a jelenség, de a flagship ára meg már iPhone ár. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy igazából ennyibe kerül egy telefon, ha 2-3 év múlva is használható készüléket szeretnék, bosszantó lassulások nélkül, ámde up-to-date szoftverrel.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák