Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz makoss #2043 üzenetére

    "Azzal a stílussal ahogy ez a progi működik barátom!"

    Na... 1: talán a világon te vagy a legtávolabb attól, hogy a barátom legyél jelenleg ;] 2: ha natív user error a történet akkor ne kiabálj.

    "hanem egy olyan programot szídok amit még bőven fejleszteni kellene, és betiltani annyi időre míg nem orvosolják a hibát (lásd fentebb)! Ennyi."

    Fura, mert eddig nem láttam még panaszt böngészőre, ill nálam alapból mindegyikkel megy... Részemről ez is user error. Fejlesztik, de tudod neked olyan program kéne ami next next next finish, és távolról mindenhonnan bárhogyan elérhető. Na ilyet mi nem akarunk köszi. Majd megmondom mi és milyen porton mehet a hálózatra és érhet el mit. Köszi de nekem nem kell egy méretes biztonsági rés. Téged értem hogy nem zavarrna, mert megközelítőleg se akarod érteni mit csinál meg mi, csak csinálja most. Azonnal.

    "A routerben meg biztos nem állítok semmit mert az a Serviióval tökéletes!"

    Ohh my... a serviio külső hozzáférése tökéletes??? Hol? Hogy? Mivan??? :C Na jogos így, inkább ne matass a routerben, mert azt pláne betiltatod.

    Javaslom neked az Emby nevű appot, az olyasmi mint a plex csak sokkkal egyszerűbb. Van topikja is biztos, csak ne itt kérlek... Nast se vegyél ígérd meg. Vagy csak a syno-t kerüld kérlek el
    :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák