Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz LSL1337 #4828 üzenetére

    Akkor használd a válasz gombot, anélkül így követhetetlen egy thread.
    A kommented 3/4ed része pedig nem hiszem, hogy nekem jött, ugyanis soha nem ajánlottam itt sem xeon-t sem ecc-t, sem htpc-t ebben a topikban plexre.

    Az olvasási és értelmezési képességemmel pedig köszönöm semmi gond nincs, pontosan értem amit írsz, azt is hogy a sértettség szól belőled, hogy az általad használt mód elleni támadás minden egyes komment, ami a tv-k natív plex app fikázásáról szól. Pedig egyáltalán nem erról szól a dolog. Ide jön valaki egy problémával, hogy állandóan transzkódol a szerver, mert a frissen vásárolt 400 ezres tv-n csak transzkódolva hajlandó lejátszani a plex a sima mezei fhd-s remuxot, akkor dugjuk homokba a fejünket? Itt elég sokan körbejártuk már a témát, nem is egyszer, nem hiába ajánlgatjuk ilyen esetekre a dedikált lejátszót. Legyen az platform vagy hardvertól független. Nem először írjuk már itt a topikban Neked, hogy attól mert neked, a Te igényeidnek megfelelő a beépített plex app, attól még nem hiába és nem alaptalanul jönnek itt naponta, kétnaponta a kommentek a natív plex app hibáíról, egyesek igények nem kielégítéséről.
    Ha olvasod is a topikot, akkor tisztán látszik, hogy pár éve nagyon sokan azért jönnek ide, mert problémájuk van, amik nagyjából ugyanarról szólnak.

    Viszont Te folyamatosan azt írod, hogy azért szar a plex mondjuk pl az én tv-men mert szutyok szar ezer éves tv-m van. Mivel fingod nincs milyen tvm van, elég vicces kijelentés, de nem veszem magamra, azt gondolsz amit akarsz. Viszont akkor ezek szerint itt sokaknak a frissen vásárolt MU 6000/7000/8000 -es(2017-es évjárat), vagy NU (2018-as évjárat), vagy a 2017, 2018-as ezer éves szutyok szar tv-je van, ezért nem jó rajta a plex, véletlen sem az okos tv gyártók hülyesége miatti zárt oprendszer végett, ami miatt a plex fejlesztőinek a keze meg van kötve sok dologban. Elég csak felnézni a plex fórumra, ott is elég sok panasz megy a natív plex miatt, akkor ezek szerint ott is mindenkinek szutyok szar tv-je van, színtisztán azért, mert neked megfelelő a natív plex app, a Te igényeidet tökéletesen kielégíti.

    Azzal viszont egyet értek, hogy senki nem azt írta, hogy minden TV beépítettje tökéletes, de csak azért mert a te x éves "szutyok" TV-den nem jó, akkor ez 111%-ban azt jelenti, hogy a világ összes smart tv funkciója a következő 222 évben mindig is az lesz.
    netflix, youtube, hbo go, amazonról pedig nem is beszélt senki egy árva szót sem, hiszen nem is ezen topik hatásköre.
    Viszont ez az állítás azért fordítva is igaz: Attól, hogy a te tv-den, a Te igényeidnek tökéletesen megfelel a plex app, attól nem mindenkinek lesz tökéletes automatikusan.

Új hozzászólás Aktív témák