Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Attis1969 #6016 üzenetére

    Ha/vagy amíg nem találsz megoldást addig esetleg :
    Ha használod a távon a mikrofont és a film / sorozat angol címét kimondod akkor az Android TV az kidobja a YT előzeteseket is többek közt ha telepítve van a YT alkalmazás meg bármit ami jól van megírva és hozzáfér az adatbázisához tehát nálam ez úgy néz ki, hogy amikor valamit meg akarok nézni akkor gomb megnyom -> cím bemond -> kirak egy találati részt ahol ott van a YouTube, PLEX, MrMc, LiveTv, Netflix stb aminek megtalálja az adatbázisába a szereplőkről képet meg ilyeneket.
    A YouTube -ra kattintva megnyitja a YouTube appot és lehet nézni előzeteseket stb. A PLEX -re stb. meg indítja a filmet. Én a YT részét egyszer néztem meg milyen ezért 100% se mondom, hogy mindig jó amit kiad találatnak meg azt se, hogy a Kodiba jól meg van e csinálva ennek az átadása mert MrMc -t használok helyette, viszont régebbi filmet/sorozatot ami nincs a főoldalon az utoljára hozzáadott listában azt csak így indítok mert így nem kell alkalmazást indítani és oda lépkedni és ha Angol címet használok akkor mindig van YT link is ha Magyart akkor nincs viszont a PLEX-be MrMC -be így is megtalálja ha megvan az adatbázisában.

    Mondjuk engem pont nem is érdekel film nézés előtt az ilyen ezért én konkrétan ki is kapcsoltam PLEX-ben, hogy keressen ilyeneket. MrMC -be meg meg se néztem van e ilyen mert az bár Kodi fork nem lehet úgy külső dolgokkal okosítani. Ezért a problémára érdemben nem is tudok semmit se írni neked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák