Új hozzászólás Aktív témák

  • iendre

    csendes tag

    Tisztelt Hozzáértők!

    Adott egy Note 4. Az előfizetés alapján mehetne LTE-re, de nem megy. Időnként megáll a letöltés, kapcsolgat UMTS és HSDPA között, de nem megy a net. Majd elmúlik a net teljesen. Pár mp. múlva a net visszajön megint kapcsolgat majd elindul a net rendesen. Beletettem egy másik SIM-et, ugyanez a díjcsomag, ezzel megy minden rendben. Beleteszem az első SIM-et egy Note2-be, itt is ugyanazt csinálja. Nincs LTE, kapcsolgat, stb.
    T ügyfélszolgálat egy hete vizsgálgatja, időnként felhívnak hogy működik e már, de semmi. Feldobták, hogy esetleg nem kompatibilis a SIM a Note-al. Kérdeztem, hogy akkor SIM csere? Á még ne. Megint visszahívást ígértek.
    Egyik alkalommal kérdezték, hogy mikor volt a gond, mert megnéznék mit forgalmazott vagy akart akkor a telefon. Megmondtam. Csináltam képernyőmentéseket 0011 szerviz menüről amikor nem ment. Elküldtem nekik. Megint felhívott valaki, kérdeztem elküldjem neki is a képernyő mentéseket, erre azt mondja neki nem lehet elküldeni. Amikor kérdeztem hogy a másik emberkének miért lehetett csak hümmögött.

    Szerintetek mit tegyek?

Új hozzászólás Aktív témák