Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Második feltöltésre. Az az óriási drop az egy kb. 2-2.5 órás periódus, ami alatt feltelepítettem vagy 20 appot és kipróbáltam 5-6 játékot. A Breakneck valósággal zabálta az akkut, még a toplistára is felkerült 19 perc alatt... A készenléti fogyasztás nem gáz annyira, bekapcsolt okosórával és Wifivel 4%-ot merült. Másnál az óra (Amazfit) hiányában gondolom jobbak az értékek. Viszont terhelésre nagyon merül, jobban, mint az S9+-om. Úgy vélem, visszafogottabb használattal én is 7 órás kijelzőidőket kapnék. Bár inkább 6-ra tippelek. Összességében ez valamiért jobb, mint amit az S9+-om újabban produkál. Természetesen leteszteltem az akkuját 2 appal is, rendben van az aksi.

    Más. Még nem teszteltem ki teljesen, de a 4G-s fogyasztás lehet vagy másfélszerese a Wifisnek. Ezt én Oreo (S7 Edge) óta folyamatosan tapasztalom.

    Mellesleg úgy vélem, a Spotify igazán fogyaszthatna kevesebbet is. Ráadásul nem reagál újabban sem a bt fülesem, sem a gyári Samsung füles leállító gombjára se a kis geci. Deezer, Google Music szerintetek jobb zenestreamelésre?

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák