Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz tamas.nick #34002 üzenetére

    Én biztos nem húznám be az S10+ helyett. Nekem is lassan 3 éves, fél évente pörgettem a telóimat, de ez mesés. És folyamatosan kapja a UI , rendszerapp frissítéseket...már a samsung ökoszisztémától sem tudnék megválni. Már egy szifont is úgy veszek kézbe, hogy hű de fapados, és lassú néhány dolog elérése rajta.

    Én nem látom a problémát abban, hogy lejárt a támogatása. A12 van rajta. Az még horror-sokáig jó lesz. Hasra csapok, mondjuk 2025 vége, 2026 környékén jönnek majd az első fontosabb appok, amikhez már túl koros lesz. Security patcheket pedig még mindig kap, ami WOW.

    Az S21FE sztem kapufa. Gyakorlatilag egy Tescos kiadása az S10+nak. Nincs jack, Nincs SD, Gagyi hátlap, low-res kijelző, picit kevesebb RAM, leheletnyit egyszerűbb kamerasor.

    Persze értem én, hogy 5G, 120Hz, +2 droid fő verzió, de nagyon max egál nálam.
    S10+ helyett abszolút nem kéne. S10 helyett ha méret fontos, akkor pláne nem.

    Persze vakarom sűrűn a fejem, mert vagy aksit kéne lassan cserélni, vagy levadászni egy friss makut (bár abban is öreg az aksi, az se jó ha sokat állt raktárban) És Csamcsung voalon maradva..hát még az S22U-nál is van pár véleményes dolog. QHD 27es monitoron nézegetve nem igazán látok kamera előrelépést, egyhelyben topogunk már Samsungéknál. Ugyanaz a tónus, és színtartomány van csak. (De még 65" UHD-n nézve is full ugyanaz a 3 teló... )

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák