Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv újra!

    Korábban írtam az S10 mikrofonjának gyengeségéről, de most beigazolódott, hogy hívás közben valamiért nem túl izmos a hangja. Átraktam a kártyámat egy teszthívás erejéig egy Nokia 6310i telefonba, és a hívott fél határozottan hangosabbnak hallott a vonal másik végén, mint amikor az S10-ről hívom. Biztosan valami szoftveres probléma, mert ha a hangrögzítővel felveszek egy beszédet, azt tisztán vissza tudom játszani.
    Letiltottam már mindent, ami a mikrofonhoz hozzáférhet, a Google Assistant kikapcsolása után határozottan javult a helyzet, de még mindig messze van a jótól.

    Valahol bele lehet ebbe piszkálni, hogy adjon a mikrofonnak egy kis boostot?

    Külföldi fórumon ezt találtam, nem túl bíztató:
    Samsung did make a huge mistake with the microphones of the S10/S10+/S10e and hundreds of people are complaining. I just bought that phone and I f***** regret it. What a huge loss of money. Nobody hear me well on calls, and on Messenger voice recordings, I can see that the microphone level is very low. No solutions. I'm gonna throw this phone.

    Köszönök minden segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák