Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz #16820480 #2653 üzenetére

    Remek, nekem egyik sincs a telefonon, de ha tényleg szar az app váltó, az még inkább kínos, mert csak másolni kellett volna azt amit az apple csinált.
    Nem szeretnék almásat, én csak azt kifogásolom, hogy egy 30.000 ft os telefonról váltva, vártam a MINDblowING élményt, első flagshipszerű telefonom, és azt leszámítva hogy kva jó érzés lerakni a telefont, a koppanáson érezni hogy ez remek anyagokból készült ellenben az eddigi full műanyag telóimmal, nekem sok előnye nincs, ok, meg azért szép is, és jó érzés fogni.
    Persze a wireless töltés királyság, mondjuk még nincs hozzá töltőm, de pl sokkal nagyobb hátránynak tartom a led hiányát, az oled kijelzőt, amitől félni kell, ha waze vagy hasonló appokat használsz mert majd beég és randa lesz 2 év után, és a buta proximity szenzort, ami van hogy észreveszi hogy elvettem a fülemtől van hogy nem, és ha nem ébred magától, hiába van beállítva, hogy a power gomb, kinyomja a hívást, akárhányszor nyomom meg, max elindítja a kamerát. Annyira szerették volna kikerülni a notchot, hogy inkább tökön szúrták magukat, és egy nevetségesen alacsony biztonsági szintű face unlock van, zsebben felébredés, stb stb. + kicsi aksi, vagy exynos proci ami állítólag a lehető legrosszabb power managementel rendelkezik a piacon.

    Kíváncsi vagyok merre halad a trend, és mire ismét telefont szeretnék v kellene cseréljek, lesz-e még ilyen 140mm körüli, vagy addigra már 160 lesz az alap.

    Pár jó dolgot is megemlítenék, mert azért van még remény :) A punchHole animációja nagyon tetszik, remélem fejlesztenek rá többen is többféle mozgást, a samu dex is érdekesnek tűnik, állítólag sima typeC to hdmi kábellel rá tudom kötni a buta tv-re is, és lejátszhatom a filmjeimet/sorozataimat, illetve most próbálom majd ki a samsung Flow-t ami a reklám alapján ismét jónak tűnik.

    Samsung payről nem sokat tudok, de ha az is menne, akkor sok mindent megbocsájtok :K

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák