Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #4334 üzenetére

    9 nap alatt megérkezett a dbrand csomagom. (Ukből jött, nem volt rá vám)

    Annyira vártam, hogy na majd ez aztán milyen minőségi ugrás lesz, de dúrván pofára estem. Komolyan nem értem hogy a francban jutott el ez a cég idáig, és komoly youtuberek miért ajánlgatják a skineket, mert valami író basic nyomtatvány.

    Amitől féltem, nincs felpattintva a grip tokra a skin, külön jött. Amit még megugranék, de a skin, az egy írtó alap, papírra nyomtatott nem is tökéletes éles abstract rajz, a rajzzal nincs gondom, de ilyet bárhol lehet nyomtatni, azt leszámítva hogy nem tudod a pontos méretet, és sokba kerül ha 1 db-ot szeretnél méretre vágatni.
    [kép] [kép]

    Szóval aki skint venne, az inkább ne tegye, semmi extra nincs benne, nem jó/kellemes érzes fogni, igaz nem is rossz, de a csupasz üveg sokkal minőségibb érzetet kelt mint ez.

    A grip tok, na az meg egy másik vicc, böszme nagy, bumfordi, nem szép egy percig sem, ennek ellenére a sarkokban nincs az a fura x, ami a becsapódásnál segítene elnyelni az erőt, de még ez sem lenne gond, ha a 3 bal oldali gomb rendesen nyomkodható lenne. Egy kézzel csak úgy tudom megnyomni, ha erősen ellentartok a hüvelyik ujjammal az ujjalnyomat olvasó mellett, ha nincs egy vonalba a két oldalán az ujjam be se tudom nyomni, mert írtó nehéz. Kicsit sem kellemes a tapintása, be van ez is barázdálva, szerintem feleslegesen, és éppen emiatt, nem is hiszem hogy megtartom, vagy kipróbálom, mert nem tudom benyomni rendesen a boxby gombot amivel az elemlámpát szoktam előkapni. Még jött hozzá egy törlőkendő, amin rajta a logó, ezzel is átbsztak, mert az alap csomagban is volt törlőkendő, de én bepipáltam az logóval ellátottat IS, ami mint kiderült csak annyit jelent hogy rárakták a logót a rongyra, nem kaptam egy másikat is azon felül.

    Óriási csalódás ez a cég, a doboz amiben jött szép de nagyobb mint egy telefon doboz, pff, kész pazarlás, szerintem a pénz nagy része arra ment el, a skin értéktelen, a rongyocska okés, a toknak kellemes a fogása, de bután nagy, az ujjlenyomat olvasónál sem kényelmes a kivágás, de a 3 gomb miatt az sem egy jó választás. + van egy vékony árok a hátán, a képen látszik, oda remekül bemegy majd a por/kosz, és hetek alatt randa lesz.

    Pitakát kellett volna vegyek ennyi pénzből, és a skint megoldom okosba én, 3 dolcsiért 100 fekete-fehér lehúzóst is vehetsz.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák