Új hozzászólás Aktív témák

  • Vegha

    senior tag

    válasz trialboj #4432 üzenetére

    Bringazok vele napi szinten, de nem mtb-erdoben, hanem 99%-ban aszfalton, varosszeli- vagy telepulesek kozotti teruleten, ott ne legyen mar problemaja...
    Ami viszont elkeseritobb, hogy autoban navigalasnal is megerzem hogy lag-gol, siman volt hogy elk*rtam miatta egy lehajtot autopalyarol.

    (#4433) ollie
    Ez nekem is eszembe jutott azota. Meg is csinaltam, javult is egy keveset, de meg mindig messze van az elvarttol.
    Korabban hasznaltam iranytu alkalmazast, kb. 4-5 naponta inditottam el, egyetlen olyan alkalom sem volt, amikor ne mondta volna, hogy kalibraljam. (Nem vagyok vilagutazo, altalaban az otthonom kornyeken akartam hasznalni.) Ez vajon normalis ? Lehet hogy ha minden nap kalibralnam akkor a GPS is folyamatosan pontos lenne ?

    Utana olvastam ennek a pontatlansagnak (persze csak S10 eseteben cikkeznek), es tobb cikk irja, hogy be lehet kapcsolni valami pontosito opciot a GPS-hez, persze csodat senki se varjon: bluetooth es wifi eszkozokkel akar a szarbol varat csinalni. Ezzel sajnos a mezo kozepen vagy az autopalyan sokra nem megyek. Illetve valahol emlitik, hogy foleg a szolgaltatoi keszulekeket erinti ez a problema. Mint pl. az enyemet is.

    Hogy allunk ezen a teren itt, kedves forumtarsak ? Erdekelne egy rogtonzott kozvelemenykutatas, hogy a szolgaltatoi keszulekek kozul melyiknek van GPS pontatlansagi problemaja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák