Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nem tudom miért olyan fontos megkapni a nagy frissítéseket, általában én minden kis frissítéstől is félek, és ha épp nem ront el valamit akkor kb ugyan úgy működik a telefon. Az meg hogy minden frissül rajta időnként, szerintem inkább csak az appok fogyasztását növeli.

    Legutóbb a chrome-ot sikerült tönkreverniük a frissítéssel, írta valaki hogy töröljem, de nem lehet törölni a frissítést, csak az appot.

    Továbbra is nevetségesnek tartom hogy a kameránál nem lehet kikapcsolni a jobbra balra húzogatással a módok közötti váltogatást. Hiába van a telefonon pro mód, ha még egy sima expozíció állításnál is sokszor wide lencsére vált, v átmegy filmezésbe, és térméeszetesen olyankor mikor a szabadban izzadok, v poros az ujjam. Nem lenne nagy dolog, a fényképező szerintem eleve az egyik leginkább használt app, mégsem képesek tökélyre fejleszteni ennyi verzió után sem.

    De ezt leszámítva minden ok vele, a melegedés is megoldódott a múlt hónapi frissítéssel, az e hónapit is addig próbálom elhúzni amíg lehet, tényleg rettentő kellemetlen mikor kis használat után is érzed hogy melegedik a teló, a csuda procijával.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák