Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Én is nagyon elégedett vagyok a telóval, a sebessége nekem évekig elég lenne, viszont nem tudom elfogadni hogy a telefon 15% alatt, ahogy feldobja az értesítést hogy alacsony a szint, pillanatok alatt merül, úgy is ha böngészek, 2 perc alatt 5%-ra és lazán kis is kapcsol ha nem dugom be egyből.
    Nem igazán használok nevenincs appokat és úgy igazából nem is tudom elképzelni hogy milyen app vagy elrontott beállítás felelhet azért hogy kb 15%-ig teljesen korrektül merül (vagy na, elfogadható sebességgel), viszont onnantól percek alatt halott a teló. Tulajdonképpen, csak 86%-87% akkuval gazdálkodhatok.

    Emiatt én többet nem vennék samut, de a napokban kijött az Samsung FE aminek rettenetes a neve, pont hogy nem rajongóknak készül, de amivel engem megvettek, hogy MINDENHOL snapdragon processorral árulják majd, tehát nem lehet belőle gyengét venni. Viszont hátránya, hogy nincs fizikai ujjlenyomat olvasó, és főleg h kva nagy a kijelző, de legalább az akksinak is van hely, 4500mah, ami a csak FHD+ kijelzőn, egész korrekt Sot-ot produkálhat, főleg ha megelégszel a 60hz-el.

    De az is lehet hogy, ha nem újít senki a droidosoktól, akkor kipróbálok egy almás minit, mondjuk ahhoz nem értek, de úgy hallottam hogy az iphone nem tud semmilyen módon kapcsolódni a windows rendszerhez, szóval nem hogy airdop nem lehet, de más megoldással sem tudom a pc-ről ráerőltetni kábel nélkül a fájlokat a telefonomra.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák