Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz rb26dett #7850 üzenetére

    Szia,
    Nekem pont ugyan ilyen gondom volt vele. Egyszer csak megjelent nagyon halványan, elkezdett erősödni majd pár nap múlva elmúlt teljesen, azt hittem ennyi volt, de 2 hét után visszajött és a lila, rózsaszín lett majd zöld, és végül teljes fényerőn fehér(kb 9 nap leforgása alatt).
    Nem javítható probléma, cserélni kell a kijelzőt, én tavaly cseréltem, akkuval együtt, nekem megérte mert nem akartam váltani. Sajnálatos hogy van ilyen, ez tipikus samsung kijelző hiba ha rákeresel azoknak is megjelent akik iphone-t használnak, mikor még a samu gyártotta nekik a kijelzőt.
    Állítólag attól jöhet elő, hogy nagyobb nyomás alá került a kijelző, én pár hónappal a hiba előtt, elestem bringával és odavertem, akkor semmi baja nem volt, de a szervizben azt mondtak ez okozhatta, (cserélték volna gariban de volt rajta egy nagyobb karcolás ami offolta ezt a lehetőséget) mikor utána néztem írták hogy volt akinek napokkal az kicsomagolás után előjött.

    Nehéz most másik modellt találni, samuék azt ígérték hogy tovább növelik a frissítési támogatást "Samsung pledges 4 OS updates, 5 years of patches for 2021 and 2022 flagships" ami jól hangzik, és így már felveszik a versenyt a nagy riválissal, viszont az általad említett s21FE egy igazán jó opció, egyetlen hátránya hogy nem kapott ultrahangos ujjlenyomat olvasót, ami miatt szerintem jóval kényelemtelenebb mint amit az s10e-nél megszoktunk DE snapi procival jött európába, és a kamerákat leszámítva nem sokban marad el az idei telefonoktól amelyek viszont elég rosszul teljesítettek az akku teszten, mind a snapi 8 gen1 mind az exynos eléggé gyorsan merül már a régebbi modellekhez viszonyítva is, akinek az a fontos hogy 3-4 évet kibírjon egy telefon, azt megriesztja ha már az új készülék is éppen csak elfogadható üzemidőt produkál.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák