Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz ollie #2934 üzenetére

    Messze nem 5 órát, de lehet volt másfél, nem tudom már az aznapit.

    De akkor egy mai minta.
    Lehúztam a kocsiról, elindultam túrázni. volt 5 telefonhívásom abból 1-et fel is vettem, az volt 1db 1 perces beszélgetés.
    6óra 40 perc után értem vissza a kocsihoz, a telefon a túrából semmit nem logolt, volt közben a látottak alapján 40perc sot idő. Csináltam vagy 3db fotót meg egy 30s videót? Itt 57%-on volt mikor visszadugtam a kocsi fejegységére.

    Szóval ami gáz, ha marhára nem használom, akkor is lemerül egy nappal alatt, este töltő nélkül felejtős. Google Play-szolgáltatások frissítését már töröltem, ezt kaptam itt javaslatnak, de nem oldotta meg.
    Így érzésre pár hét után olyan, kb tökmindegy, hogy használom-e avagy sem, ugyanúgy merül.
    Szóval igen értetlenül állok a dolog előtt, minden kilőve alvóba meg mélyalvóba és 60Hz-en megy, tök gáz, hogy egy 370k-s telefonnál egy szaros instát várni kell indításkor hogy betöltsön, mert nem maradhat a memóriában.
    Ne legyen itt hisztéria belőle, de egy Xperia1 4k kijelzővel 3000mAh akkuval tud sokkal többet nálam azonos használat mellett és nem lassabb, meg nem idegesítően agresszív a képernyő altatása, hogy nem tudok egy weblapot végigolvasni úgy, ne kelljen piszkálni a kijelzőt, mert kikapcsolja.
    Ezt lehet valahol állítani?

    Amúgy egyik nap felhívtam a supportot, talán hétfőn valaki táveléréssel belenéz, de nem tudom honnan tud összeszedni ennyi hiányzó üzemidőt.

    Update:
    Ránéztem asszony P30pro-jára. Ő reggel húzta le a töltőről, úgy van 51%-on most, mikor ezt írom, hogy van benne 2ó59p sot, de mellette csinált 17 perc videót meg vagy 50 fényképet, meg a Kecskemét-Piliszenkereszt távot oda vissza simán 50%-os fedéssel pletykálta rajta... Az 1,5óra minimum.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák