Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz MadMancs #3246 üzenetére

    Próbáltam, ahogy írtam is (próbáltam, mielőtt még ma feljött volna a téma, próbáltam, mert rendszeresen használom a mobilt fényképezésre, és videózásra is (utóbbi egyébként újabb keletű szokásom)).
    Azért használom ilyen nagy élvezettel a kameráit, mert minden körülmény között működnek, és nagyon jól működnek. Nagyon szívesen elviselnék még olyan dolgokat, mint RAW-mentés lehetősége a zoom-kamerákkal, meg hasonlók, de videózásból adódó túlmelegedésre nem várok gyógyírt, hisz sosem produkálja, és nem általános probléma.

    Egyszer produkálta a túlmelegedést, de az is applikáció-hiba volt, semmi köze nem volt a konkrét telefonhoz. Pontosabban akkor sem dobott ki az app, csak annyira merült (és melegedett ennek nyomán), hogy a töltőre akartam dugni, és akkor írta ki, hogy nem lehet tölteni még, mert hűlnie kell. Nem sokkal később frissült az app (Viber volt, videotelefonálás LTE-n, abszolút indokolatlan, és rövid netes keresés után láthatóan iPhone-tól, Sony-ig mindenen előforduló jelenség), és többször nem történt ilyen. Hát ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák