Új hozzászólás Aktív témák

  • WinstonWolf

    senior tag

    válasz kchris78 #4180 üzenetére

    A gond az, hogy verőfényes napsütésben is megcsinálja ezt a telefon, minden érthető magyarázat nélkül. Lehet, hogy az Iphone-is csinálja, de bocsánat azon akadjanak ki ők, én lesza...rom.

    Viszont véleményem szerint, ha valaki azért vesz meg egy telefont - mint például az S21 ultrát is ezért tervezem megvenni - mert szarráhype-olják a zoom kamera képességeit, akkor engedtessék meg egy kicsit elgondolkodni-e azon, hogy nem átba....szás-e a gyártó oldaláról, ha az esetek egy jelentősnek mondható részében nem azt a kamerát használja a telefon ami miatt megveszed...

    doooo: Nem hinném, hogy ez így lett volna. Mondom ezt azért, mert a Note 9-em 2019 óta tartaléknak volt használva, 2019-es firmware volt rajta. Amikor újra aktívan használni kezdtem az S10+-om elhalása miatt, azt vettem észre, hogy valami baj van a zoom kamera fókuszával, mert amikor zoom-ra kapcsoltam a kép remegett, hullámzott, és a kamera felől zúgást hallottam. Néha magától elmúlt, és akkor jó volt. El is könyveltem, hogy szar a zoom kamerája.

    Aztán miután manuálisan frissítettem a firmware-t 10-esre megszűnt a jelenség. Mint utóbb kiderült amiatt mert az esetek többségében a fő kamerát használja digitális zoom-al. Amikor viszont sikerült kicsikarni belőle a zoom kamera használatát a korábbi fókuszálási hiba nem jelentkezett.

    Szóval ez nekem kicsit furcsa.

    Összességében, ha a zoom kamera nem tudja a gyártó által vállalt tulajdonságokat, és emiatt trükköznek a fő kamerával digitális zoom-al, akkor azt azért kicsit átverésnek érzem.

    [ Szerkesztve ]

    WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

Új hozzászólás Aktív témák