Új hozzászólás Aktív témák

  • oszkarfincs

    aktív tag

    Köszönöm a kijelzőfóliával kapcsolatos tippeket, véleményeket. Az elmúlt 10 évben minden mobilomra ebayről rendeltem a tempered glasst, mindig a legolcsóbb ötből választottam az értékelések és fórumozók kommentjei alapján és mindig elégedett voltam. Attól hogy olcsó, még lehet jó, de tény, hogy az S22U adottságai miatt ide most nem jó választás egy budget kivitel.

    A 20 ezres üvegfóliákkal az a fenntartásom, hogy nem sokkal drágább a teljeskörű készülékbiztosítás évente. Ha évente egyszer cseréled a fóliát, máris ott vagy. És akkor vegyük hozzá, hogy a felhelyezéshez gyakorlat kell, lásd kommentek. De elfogadom, hogy ez a legjobb, leginnovatívabb megoldás.

    A Samsungnál vettem a telefont, akartam volna gyári kijelzővédőt, de ott "csak fólia" van, ami gondolom maximum a karcok ellen véd. Most megnéztem újra, megtaláltam a videót a felhelyezésről, szimpatikusabb lett, de ez tényleg nem több egy fóliánál. Egyelőre efelé hajlok. Ezzel működik az ujjlenyomat? Ráér a kijelző szélére? Magától tapad vagy ragasztót kell nyomni a kijelzőre? A videó alapján nem kell ragasztó, de az egyik webshopban azt írják, hogy a ragasztót mellékelik.

    Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Új hozzászólás Aktív témák