Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz szkutyi #12625 üzenetére

    ...és van, aki szeret "veszélyesen" élni :))
    (btw ezek mind nyilván nem csak a rendszer, az összes alkalmazásával, hanem a kismillió, általam telepített alkalmazás is).
    Én így szeretem. Tudjon a telefonom mindent IS (szó szerint, nagyságrendekkel több alkalmazást használok és van telepítve, mint bármelyik laptopomra); a munkában, a garázsban, a konyhában, a ... holdon is van olyan app, amit a telefonomra telepítve, ha előkapom a zsebemből, hasznát tudom venni adott esetben.
    NE az akku idő diktáljon nekem, hanem legyen a készülék maximálisan a szolgálatomban.
    De ez egy amúgy parttalan vita, - és bele sem mennék, most jelzem - olyanokkal szemben, akiknél a cél, mintegy már hobby is, hogy a rendszer egy maximálisan letisztult, ezer órás akkutöltöttséggel rendelkezzen...
    Mentségükre mondva: átérzem abszolút, olyannyira, hogy jómagam is volt anno idő, amikor naponta(!) telepítettem a nightly-kat a telefonjaimra (első galaxy-k és note-ok; és szó szerinti, naponta laktam be újra és újra. Szerencsére kinőttem ezt már ;)).

    UI.: ugyanez a jelenség fellelhető a GW topikokbanis, amikor tulajdonolják az órát, de igazából az óra és még egy random funkciót leszámítva, semmi egyéb nem érdekli őket és mindent IS kikapcsolnak, letiltanak. ... aztán megy a f.méregetés, hogy kinek, hány napig bírja az akku; na, nekem másfél napot, de még a szomszédom pulzusát is méri, olyannyira szabadon hagytam kibontakozni okosságát.

    Ha nem érdekelnének az okos funkciók, számos jobb és szebb óra létezik a világon (mondjuk, ez relatív, hogy kinek, mi tetszik).

    Na, kicsit hosszú voltam, de gondoltam bátran felvállalom azt a tábort képviselni, akiket nem érdekli, hogy hány appot telepített (persze, nem összekeverendő az ész nélküli, ismeretlen forrásból való 4pda-s apk telepítésekkel) és külön örülök, hogy egyideje ezt is már jól kezeli az Android és pl. a régen nem használt appokat mélyaltatja, mintha ott sem lennének, amit újra fel nem engedélyezed.

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák