Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz nggabi #15842 üzenetére

    Nem ulok fel manapsag mar semmilyen hype-vonatra, ahhoz tul oreg vagyok. Volt mar sok Androidom, de eleg regota a Note szerianal vagyok. Nem erzem magam elfogultnak, anno a ceruza miatt fogott meg, amit alapvetoen nem igazan hasznalok, szoval, akar valthatnek is mar masra, de valamiert egyelore megsem teszem.

    Amit mondani szerettem volna, hogy valoszinuleg igazad lehet. Az atlag felhasznalo lehet soha nem veszi eszre, nem tunik fel, nem eleg sokretu a felhasznalasi modja, de a napokban egy insider beta teszt soran volt alkalmam ket fejlesztovel is kommunikalni, akik azert ertenek ahhoz, amit csinalnak es hatarozott velemenyuk, hogy nagy altalanossagban a Samsung szoftvere manapsag messze a legszarabb(!). Gondolom ok olyan oldalrol is latjak, ahogyan mi nem. Nem mennek reszleteibe, de egy olyan bug javitasara ment el 2 munkanap, amely egyik masik Androidos telefonon sem volt jelen, csak a Samukon. Ez van.

    Ettol meg egyelore en is maradok, de szeretek objektiven nezni a Vilagra es elfogani mas velemenyeket, megprobalni mas szemszogbol is vizsgalni, latni a dolgokat. Ha egy (ketto) Androidon fejleszto is allitja, hogy egy ideje a Samu a legszarabb, akkor abban lehet valami.

    Nem vitaindito, nem is flame, nincs errol mit a tovabbiakban beszelni, csak gondoltam behozok egy ilyen infot is a topikba.
    Peace! :R

    *** ALLY-t keresek *** ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák