Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz madkiller #1763 üzenetére

    A hívás gond az hardveres probléma lesz. Azon szoftver nem fog tudni segíteni. Alacsony a SAR érték, így a jel is jó gyenge marad. Samsung sajátosság, főleg az Exyfosoké, bár a Snapis sem jobb.
    Személyes tapasztalat annyiban nyilvánul meg nálam, hogy páromnak van egy S20FE SD. Télen párom szüleinél voltunk Erdélyben, a kis falu ahol élnek gyenge a jel, pedig a torony a közelben van elvileg. Család többi tagjának (nővér és férje) szintén Samsung van, valami középkategóriás vackok. Mind3an keresték a jelet kb mint a kőkorszakban, égnek emelt telefonokkal. Én a P40Pro-val vígan elvoltam, sőt a tartalékos LG G4-en is full jelem volt s jókat vigyorogtam rajtuk a mulatságos pózokon s ráadásul egyiküket se lehetett elérni csak nagy ritkán ha épp befogták a megfelelő jelerősséget... Páromnak a 20FE előtt egy Honor20Pro volt, amin szintén full térereje volt s a hívással és nettel semmi gond nem volt.
    Szóval be kell érned ennyivel. Esetleg sim csere, ha régi.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák