Új hozzászólás Aktív témák

  • Markizmark

    addikt

    válasz szilasz007 #19284 üzenetére

    Viszont itt jött el a rákfene: Ki az aki némi ügyesebb kép machinálás miatt fizetne havidíjat? Én nem. A szövegértés és transzformáció, ha tudna magyarul érdekesebb lenne, de nem érzem egy olyan szolgáltatásnak, ami miatt zsebbe nyúlnék.

    Azért nem csak ennyiből áll az AI S24 ultrán se.
    Pl. bármi van a teló kijelzőjén azt bekarikázod, felismeri és megtalál róla mindent a neten. Eddigi legdurvább példa, hogy egy idióta mém videóról kerestem, hogy melyik filmből származik. 2 másodperc se volt a megtalálása, pedig valami zs kategórás sz*r volt.
    Vagy pl. sétálsz az oázisban és nézed a kézi gyepszellőztetőket (most csak mondtam valamit), ráhúzod a kamerát és szintén bekarikázod és kiköpi máshol ugyanez mennyibe kerül. Én konkrétan egy sima villanymotor adattábláját fotóztam le legutóbb és így kerestem meg a számomra fontos adatokat és árakat.
    Másik dolog a szinte real time hívás közbeni fordítás (azért szinte mert nem teljesen valós időben csinálja, hanem rámondod, lefordítja és a másik fél kb 1 mondat késéssel hallja amit mondtál, mondjuk a saját nyelvén). Ezt még nem próbáltam de ott a lehetőség a menüben.

    Szóval van ebben lehetőség bőven a képmanipuláláson kívül.

    Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

Új hozzászólás Aktív témák