Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistakiss

    őstag

    Sziasztok!
    Mint már a héten írtam, én is boldog tulaja lettem egy ilyen készüléknek. Vodás, 12/256 , bordó. Nagyon tetszik, bár fekete jobb lenne, mert ma vettem rá eredeti Samsung smart tokot, ami fekete. Tegnap vágattam rá fóliát is, ami szintén szuper lett, semmi gond az ujjlenyomat olvasással, persze azt azzal a fóliával vittem be, ami a csomagolásban rajta volt. 10/10 a beolvasás, még sosem kellett ismételni, csak ha rövid ideig nyomtam rá, de azt írta is, hogy hosszabban érintsem.
    Még fényképezni nem nagyon használtam, de az a pár kép nagyon jó, éles, színhű és a fényerővel sincs baj. A szuperlassítást is kipróbáltam, fantasztikus, csak rövid a snitt.
    Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy az NFC-vel hogyan tudok bármit is átküldeni másik NFC-s készülékre, vagy fogadni, mivel a megosztásnál ezt az opciót nem találom.
    A másik a telefonnal fizetés lenne, mivel az előző készülékem Huawei P40 pro volt, annál ez nem volt opció a gugli hiánya miatt. Ezekben kérném a segítségeteket. Jaa OTP-s vagyok, ha ez számít valamit.
    Előre is köszönöm!

    "Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős

Új hozzászólás Aktív témák