Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave Crank

    senior tag

    válasz Memmaao #7962 üzenetére

    Én úgy gondolom, hogy amim van, arra vigyázok amennyire tudok, akármennyibe is került, akár az autóm, akár a telefonom, vagy órám az. (Az órán egyébként nem használok semmit, de mivel az 0-24-ben csak a karomon és a töltőn van, nem zsebben, táskában, stb... így nincs is kitéve annak, hogy karcolódjon, olyan mértékben, mint a telefon.)

    Szerintem egy fóliával, vagy üveggel a kijelzőn, lehet csökkenteni annak az esélyét, hogy véletlenül kárt tegyek benne. (S22U esetében csak fólia játszik, az ujjlenyomatolvasó miatt, legalábbis nekem, mert én használom).

    Engem például sokkal jobban zavarna egy-egy karc/mikrokarc, mint hogy fent van a fólia, ami ha karcos, akkor max 5.000Ft-ból lecserélem/lecseréltetem 5 perc alatt. (Egyszerűbb, mint telefont nélkülözni jó esetben 1-2 napig, na meg kijelző + szervíz költséget fizetni.)
    Szerintem semmit nem ront a kijelző szépségén, minőségén, tapizhatóságán, élményén, az már inkább többet, hogy karcos.

    Igazad van, a fólia nem értéknövelő, de az, hogy te addig fóliával használtad, és úgy tudod eladni, hogy kb hibátlan a kijelző, az igen. Eladáskor egy karcos kijelző simán jó alku alapjának, de egy fóliával használtnál ilyen nincs. Ha meg utána az új tulaj anélkül használja, az már az ő dolga, nekem nem lesz rosszabb tőle... egyébként én hátlapi fóliát is használok, a bőr tok alatt, és az élekről sem vettem le a gyári fóliát. (tok alá simán úgy bemennek az apró porszemek, hogy teljesen szét tudják karcolni az egészet)

    Autóban az üléshuzat arra jó, hogy az koszolódjon, és azt pár perc alatt lekapva csak mosógépbe dobod, megszárad, és mehet vissza. Szerintem egyszerűbb, mint nekiállni kárpittisztítózni, vagy időpontot kérni elvinni valahova és lerakni az autót csak emiatt fél-1 napra is. Na meg arra jó, ha használt autó, hogy ha előtte nem huzattal használták, és kopott, koszos stb.., akkor eltakarja.
    De akkor biztos a kerámia bevonat is hülyeség a szélvédőn meg a fényezésen....

    Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

Új hozzászólás Aktív témák