Új hozzászólás Aktív témák

  • akod

    újonc

    naszoval leirom a velemenyem ezzel a telefonnal kapcsolatban.

    Figyelem, nem kell vele egyeterteni, szigoruan sajat tapasztalaton alapul.

    Naszoval, kb 10 eve cask es kizarolag fuggetlen telefonokat veszek. Mindig megbizhato hivatalos boltbol, szamalaval.

    Szemelyemrol annyit hogy havi 2x minimum repulovel utazom, es szamomra fontos hogy egy jol mukodo multimedias eszkoz legyen a kezemben, ami megfelel zenehalgatasra es fenykepek keszitesere is.

    Az elsoSamsung telefonom egy S4 volt. Ez kb tokeletesen mukodott 14 honapig.. ezutan elszallt benne a rezgomotor. Ugyhogy szinte fillerekert tudtam eladni, garanci lejarta utan 2 honappal.
    (Ezutan vettem egy Oneplus1 telefont ami meg a mai napig megvan es tokeletes masodtelefon.)
    Ezutan let egy S5. $-5 honapig felhotlen boldogsag, aztan pedig annyira belassult hogy legszivesebbn falhoz csaptam volna naponta 3x. Szervizben azt mondtak hogy ez ilyen, a tobbi sem jobb. Mivel ceges a telefon, kertem es kaptam egy masik S5 keszuleket. Ugyanez kezdodott elorol.
    S6 kimaradt.
    Ezek utan vettem egy S7 telefont. Felhotlen boldogsag ugy 5 honapig. Aztan egyszercsak elkezdett ujraindulni... random, mindenfele elojel vagy rendszer nelkul. Ez mondjuk Cambodia Angkor Wat romjain kisse kellemetlen volt, mivel alapvetoen a telefont hasznalom fenykepezonek.
    Aztan egyszer cask megszunt ez az ujraindulasos betegseg kb 3 hetre, aztan kezdodott elorol. Termeszetesen telefon ujrainstallacio, miegymas.
    A drag aztan 13 honapos koraban egyszer cask nam volt hajlando bekapcsolni... szervizbe el, ott mondtak egy olyan szamot hogy kirohogtem a boltost.
    Ugyanezzel alendulettel bementem egy Samu boltba ahol mar kint volt az S8 es az S8 plus. Mivel tartalomfogyasztasra kell e gep, ezert inkabb az + fele kacsingattam. Aztan kb 2 percnyi nyomkodas utan azt vettem eszre hogy SZAGGAT a telefon..egy laptop araban adott telefon NEM smooth... egybol otthagytam mindent.

    Roviden es tomoren: eletemben nem volt olyan Samsung telefonom ami kibirt volna. 15 havi hasznalatot. Lehet bennem van a hiba, nem tudom. De 4 csucskeszulekre nem lehet azt mondani hogy veletlenul belenyultam.

    Eldobhato szar telefon, ez az igazsag. Illetve pontositok: vedd meg, aztan 6 honapos koraban add el. Addig talan kihuzza.

    Amugy vettem mas gyartotol "csucs" gepet, meglatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák