Új hozzászólás Aktív témák

  • EnterR

    veterán

    válasz Ateszpapa #43727 üzenetére

    Kibővíteni természetesen, de egyébként dragon1993 a leglényegesebb dolgokat leírta az oldalon ami már az aktiváláshoz elegendő. Ez ilyen install&forget dolog, néha belép az ember 2 tapival lefrissíteni a szűrőt, aztán ennyi. :D Tűzfal- és domainszabályt is csak akkor érdemes használni, ha feketelistázni akarsz olyat, ami a szűrőben nem szerepel, de az alap szűrő elég széles spektrumban lefed minden hirdetéskiszolgálót.

    A szűrőlistában nem szerepel a graph.facebook.com, amit gyakorlatilag minden app használ, aminek köze van az FB-s adatgyűjtéshez/statiszikázáshoz. Ha ezt feketelistázzuk, akkor sajnos nem fog működni az FB bejelentkezés egy logout után, és nem fog sikerülni egy app összekapcsolása az FB profilunkkal.

    Ebben az esetben kell whitelist-re rakni ezt: com.facebook.orca|graph.facebook.com, majd mehet feketelistára a graph.facebook.com.

    Ez lényegében rendszerszinten akadályozza, hogy az FB begyűjtsön rólad mindenfélét (graph), de engedni fogja, hogy bejelentkezz (orca) FB appon keresztül. Ezt praktikus lenne hozzáadni szabályként.

    (#43731) Zsozsoka 74: Ezt add hozzá, ez a közvetlen linkje a szűrőlistának: LINK. A goo.gl abban a formában megszűnt, ami eddig volt, már csak a regisztrált tagok tudnak vele linket rövidíteni és velem gyakran előfordul, hogy teljesen lehal a rövid link.
    Alapértelmezetten 0/0 a firewall és a domain rules.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: marquuard

Új hozzászólás Aktív témák