Új hozzászólás Aktív témák

  • Predatorr

    őstag

    válasz marquuard #56223 üzenetére

    9H UV fóliám van most, előtte egy másik 9H simán levált (részletek a Bék. Test. honlapján), az azt követőnek fekete széle volt, amely kitakarta a peremértesítéseket, viszont a fény kijött alóla, a harmadik ripityára törött az üveggel, de az OLED kijelző épen maradt, így azt kárenyhítésként el tudtam passzolni. A mostani 9H UV pont olyan érzetre, mint az eredeti, és ez tényleg felfogott egy ütést, pedig ez is a peremére kapta és berepedt, de a kijelző alatta nem. Ezt rühellem (a gépeléskor véletlenül érzékelt betűk mellett, hiszen valahol fogni kell ezt a szart), hogy ott a súlypont jobbra lent a képernyő felé, így ahányszor leesett a telefonom (szerencsére nem sokszor), hiába van Spigen Tough Armor, pont oda fordult, az élére. Ez nyilvánvalóan szándékos tervezés eredménye (lásd még: avultatás). Az ujjlenyomatot persze mind (a GG5 is) szorgalmasan gyűjti, miközben egy vacak Mi Band 4-en is azt taszító bevonat van, és működik.
    Azt nem tudom, az UV ragasztó mennyire egyenlíti ki a felületi hibákat, de tapasztalataim alapján azon kívül én mást nem ajánlok senkinek. Jelenleg ezt kombinálom egy 360° átlátszó szilikon tokkal, és a törés ellen bevállalom a kicsit erősebb érintést.

    Kroni1: Egyáltalán nem ez volt a probléma, de semmi gond. :R Én csak azt írtam, hogy s10e-re cserélem majd. Annak ugyebár nem hajlított a kijelzője, ergo kevésbé sér.


    Balzak83: Összetartás! :P

    "Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

Új hozzászólás Aktív témák