Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    Asszonynak egy Honor 20 Pro-ja van. Azon van LED, és hibátlanul működik is, de minek? Olyan pici és halvány, hogy nappali fényben, ha nem épp fentről nézel rá a telóra, észre sem veszed, hogy villog. Eleve a hangszórórács mögött van, és kb. egy lyuknyi méretű. :F
    Kb ilyen: [link]
    Aki egy nap alatt (reggeltől estig) lemeríti a telefonját 4-4,5 óra SOT-val, annál vajon meddig maradhat észrevétlen egy nem fogadott hívás LED nélkül? 10 percig? Ha sürgős, úgyis addig hívnak, amíg fel nem veszed. Ha meg nem, akkor meg nem oszt nem szoroz az a pár perc, amíg valamiért kézbe veszed a telefont. Ha be van kapcsolva a rezgés felemelésnél, akkor meg amint megmozdítod, zizeg, hogy van valami olvasnivaló. Sőt, egy csomó más app is villogtatja azt a nyamvadt LED-et, így nekem kb. egy átlagos napon az ébren töltött 16 órából 12-13-at tuti, hogy villog a LED valamiért. A legtöbb embernél ott az e-mail, messenger, viber, facebook, insta, naptár, valamilyen játék, esetleg a PH app, egy-egy SMS, stb. Plusz azok a hívások, amiket felveszel, akkor is láthatod ugye a korábbi nem fogadottat.
    Túl van ez lihegve. Örüljetek, hogy nem olyan baja van a 10-esnek, ami a tényleges használatot akadályozza! Én pl. kimondottan örülök, hogy a hívás felvevős probléma a frissítés óta egyszer sem jött elő. (2-es pont)

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák