Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskeni

    aktív tag

    Itt is van az én skin-em. Már több, mint 1 éve van fent a telómom, de még mindig ugyanúgy fent van. Sehol sem kezdett el lejönni, pedig van hogy egész nap tok fel-le fel-le, mégsem kapott bele soha a fóliába. Tökéletesen illeszkedik. Van rajta egy kis sérülés, mert havernál tok nélkül leejtettem, be is gyűrődött nagyon minimálisan a becsapódási ponton, de nem jött fel. Makacsul rajta maradt. Mondjuk így mellékesen, gyanítom ott törött a hátlap is (de ne legyen igazam, mert amúgy nem egyértelmű).
    Tesóm vett egy S10-et nem is olyan rég (az S20 túl drága volt), neki is rendeltem egy skint és fel is raktam. Ő Black Dragon-t vett és ez is tökéletesen illeszkedik. Talán egy nagyon nagyon minimálisan mellé lőttem, mert mintha az egyik oldalán nagyon a szélén lenne, de lehet bemesélem magamnak. Tény, hogy tesómnak 10-30 perc alatt felraktam, nem pedig 2 óra alatt, mint magamnak, szóval hibázhattam :DDD
    Összesítve: én csak ajánlani tudom a dbrand cuccokat. Nem nyúl mellé vele az ember. Vám nincs, 22 euróig (ami kb. 7920Ft) jó vagy, egy hátlapi fólia pedig bőven olcsóbb 22 eurónál.

    Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Új hozzászólás Aktív témák