Új hozzászólás Aktív témák

  • bmt50

    senior tag

    válasz Donki Hóte #43407 üzenetére

    Szia,
    Az összes AOSP alapú rom( Project Elixir, EvolutionX, Pixel Experience, Project Elixir, stb) nem kompatibilis a Samsung alkalmazásaival, így a gyári kamera appal sem. A különböző romokban preferált kamera szoftverek sokszor nem rendelkeznek az összes fícsörrel, ami a gyári kamera appban van. A Lineage OS kamera szoftvere elég fapad ahogy olvasom, de ha nem tetszik, akkor használhatsz mást. Érdemes utána olvasni az XDA-n, esetleg a Lineage20 fórumban rákérdezni. Szoktak válaszolni 🙂
    A magam részéről talán 1x próbáltam ki a szuperlassítást, videót 2 havonta 1x készítek, és az optikai stabilizáció ellenére nem vagyok teljesen elégedett a felvételek stabilságával. Az okos felvétel is csak inkább jópofa, és HEIF-be se nagy vágyam menteni. A raw mentést mindig kiemelik a tesztek, de szinte soha nem olvastam olyan fórumtagról, aki a Lightroom-ban szerkesztgette a nyers képeket, és jobb eredményre jutott volna. A Bixby/AR visiont se használom sokszor, én pl. tudnék nélkülük élni. Pro kamera meg Sport mód pedig szerintem nemcsak a gyári kamera appban van.
    A Lineage -ha jól olvastam- havonta kap biztonsági frissítéseket, ami szuperjó, viszont ez van legközelebb a stock Google élményhez. A launcher nem témázható, és úgy általában a testre szabási lehetőségből kevesebb van. Viszont stabil, és bloatware-ek nélkül jobb az üzemidő is.
    Ha a Samsung kamerát és fícsöröket továbbra is használni szeretnéd, akkor a Noble a Te romod

    Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

Új hozzászólás Aktív témák