Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz kchris78 #6267 üzenetére

    Megveszed a terméket. Kiveszed a dobozból, és feltöltöd, hogy egyáltalán bekapcsoljon (2 óra). Aztán bekapcsolod, összelövöd a telefonnal, magyarul azt csinálod, amit mond. Közben észreveszed, hogy nagyon merül, és töltőre teszed. Csakhogy nem tölti. Fél órával a kibontás után eltűnt az akku 1/3-a, és még nem csináltál semmit, be sem állítottad, meg sem nézted. Újabb fél óra, amíg feltölti, és utána elkezded használni.

    Elmondhatjátok nyugodtan, hogy "nem jól tartom a telefont", Jobs is megpróbálta, volt is, aki elhitte, de ha egy átlagember szemszögéből nézed a fenti történetet, akkor ő azt mondja, hogy ennek bizony szar az akkuideje. Főleg, ha mondjuk egy előtte 1 hetet bíró smart bandról érkezett. Őt nem érdekli a technológia, nem érdekli, hogy a Google világlegalja fejlesztőcsapatának a kalapszar oprendszere szívja le a telefont, ő csak azt látja, hogy ez így szar, a régi meg 3-4x ennyit bírt.

    Egyébként használat közben nem vészes, bár ez csak egy napot bír. Nyilván, ha az ember megszokja, és lecsattan az állandó nyomkodásról, akkor ez elég. Viszont ez a Watch 4 sorozat, a topik és a cikk címének megfelelően tényleg egy bétateszt verzió, és a Google sem véletlenül nem jött ki az újjal. Ezzel a hardverrel, és főleg ezzel a szoftverrel ez így kevés. Értem, hogy az Apple is ilyen, de az Apple-rajongók elhiszik, hogy nem jól fogják a telefont.

    Amúgy mielőtt valaki magára veszi: nem, nem fikázni akartam a drágaszágot. Az akkun kívül nem tudok egyelőre rosszat mondani róla, szép a kijelző, használható a telefon, a GPS-t is sikerült működésre bírni szabad ég alatt, és igazából simán vennék magamnak is ilyet "csak úgy", de ez a modell nem ér többet 50e-nél. Mondjuk annyiért is vettem. Annyiért jó.

Új hozzászólás Aktív témák