Új hozzászólás Aktív témák

  • IvanJakab

    kezdő

    válasz beci #4022 üzenetére

    Már megfigyeltem, hogy sok ember át se nézi a telefonját és azonnal szalad az alkalmazásboltba, vagy a fórumra, hogy valami szuper programot keressen magának. Ugyanezt figyeltem meg az email appnál, ahol ismeretlen okból a reklámokkal tüzdelt Gmail appot használják, ami hol múködik, hol pedig nem egy új frissítést követően. Holott a gyári Samsung kliens harmonikus a telefon témájával és nem ronda piros, mint a Gmail app és még sosem fordult elő, hogy ne működne. Kompatibilis a Gear-el és minden Samsung cuccal és bármilyen emailfiókot hozzá lehet adni.

    Aztán ott a zenelejátszó. Konkrétan minden igényt kielégít, azonosul a telefon témájával, van benne Dolby, sőt, az Adapt Sound egy rövid hallásvizsgálat után (telefon végzi el) kiegyensúlyozza a fül hibáját. Ilyet még semelyik márkánál nem láttam. És mégis mindenféle idegen grafikájú, harmadik féltől származó zenelejátszót használnak sokan.

    Aztán ugyanez van a naptárral. Bármilyen cég naptára importálható, kompatibilis mindennel, még az okosórával is, harmonikus a telefon témájával, és mégis valami idegen naptárat használnak sokan, ami teljesen más színű és fizetős is általában, ha meg nem fizetős, akkor legalább az adatainkat lopja el.

    Ne menj messzire és próbáld ki a gyári Reminder alkalmazást :)

Új hozzászólás Aktív témák