Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz sdd2 #1622 üzenetére

    Magánvélemény:

    Nagyjából így vagyok ezzel én is. Nekem a Samsung Galaxy 3 a viszonyítási alap. Ott custom ROM-ot használtam, de csak azért, mert a gyári ROM-mal annyi baj volt. Eleve, a szolgáltatós telefonokra kijött a 2.2-es android, a kártyafüggetlenre még nem! (nyáron). Ezen felindulva tettem fel custom ROM-ot, amiben pár hibát is javítottak. Például hogy működjön a GPS, 1%-os felbontása legyen az akksikijelzésnek, gyorsabb legyen, stb..

    Na, ehhez képest a Ray a gyári szoftverrel hibamentesen és gyorsan működik, nekem semmiképpen nem érné meg, hogy bizonytalan custom ROM-okkal kísérletezzek. Mert milyen előnyöm lehetne belőle? Megnéztem a videót. Annak a nagy részében is az lett bemutatva, hogy milyen szép animációi vannak a launchernek. Na de ezt egy launcher app telepítésével is el lehet érni.. Jó, amúgy jól nézett ki az a ROM.
    Mindenesetre nekem még a root sem fordult meg a fejemben, mert minek. Lehet, hogy 1-2 felesleges app letörlésével lenne több tárhely, meg tovább bírná az akksi, de nekem így is elég a tárhely, és így is 2-3 naponta töltöm. Ha nagyon újítani akarok, telepítek új launchert, másik háttérkép, 1-2 új app, és olyan, mintha új telefon lenne :) Kis túlzással.

    (Amúgy hobbinak szerintem tök jó, hogy valaki custom ROM-okat próbálgat, kerneleket cserélget, és mindig buherálja a telefont. Én is ráéreztem az előző telefonnál az ízére. De aki egy normálisan használható, megbízható telefont akar a mindennapokra (és Ray-e van), annak nem érdemes, felesleges).

    Magánvéleményemet olvashatták :)

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák