Új hozzászólás Aktív témák

  • ronda

    aktív tag

    válasz -HajTömeg- #6679 üzenetére

    '95-ben vettem az első telefonomat. Azóta kb 15 (vagy talán 20) telefonom volt. Mindig nehezen találtam meg az igazit, de ha megszerettem egyet, akkor azt évekig használtam. A váltás mindig nehéz volt, olyankor pár hét,hónap alatt többet is vettem/eladtam.
    Régebben, mikor egy telefon "csak" telefon volt, akkor sem volt egyszerű a választás, de az ember legalább arra számíthatott, hogy a készülékek ilyen-olyan (dizájn, töltő csatlakozó stb) különbségektől eltekintve, tettég a dolgukat. Nem is tudtuk, hogy milyen hardver lapul a burkolat alatt, mert a rajta lévő szoftverrel megbirkózott. Az ember nem is gondolt olyasmire egy telefon vásárlása előtt, hogy az majd le fog fagyni.
    Sajna nekem is okos telefon kellett és sokkal nehezebb a választás mint régebben.
    Már nekem sem "csak" telefon a telefon.
    Fényképezek, zenét hallgatok róla ha már képes rá, sőt, a hatékony marketingnek és az engem is érintő konzumidiotizmusnak köszönhetően, már én is elvárom, hogy ezek a funkciók, képességek minél jobbak legyenek.
    Szóval negyedik okostelefonként (mégis csak) az ájfon lapul a zsebemben. És bár még nem tudok végleges verdiktet mondani (hiszen csak szombat este óta használom), de úgy gondolom, hogy talán ez lesz az a telefon, ami hosszú távon megmarad. Már nagyon elegem volt az andriodos baszakodásból. Egyszer már le is írtam a véleményem erről.

    (#6674) Syl Ha trabiból ülök bentley-be, (vagy fordítva) akkor igen :)
    5. tényleg ott van. Köszi!

    "Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

Új hozzászólás Aktív témák