Új hozzászólás Aktív témák

  • tutuhawer

    őstag

    a sebességlimiter kérdésének valóságból merített válaszát nagyon nem elemezném, én szállítmányozásban dolgozom, a mi gkv-ink EU-ban mennek, és nem bohóckodnak, mindent regisztrál a kártya és az autó is. Belendül a lejtőn, de ennyi, ezt látja a rendőr is, ez a dolga.
    A játékra vetítve ha valaki 1-2-vel előz , és jön szembe valaki, akkor elveszem a gázt, ha meg én előzök és az ellenfél nem veszi el a gázt, akkor nem is előzök, hiszen gyorsan, gyorsabban megyünk.
    + PLUSZ: a jövőbe is tekinteni kell. Most könnyen vagy, nyomod az f7-et és a szervizbe visznek, X összegért. Ha lesznek cégek, akkor máris más fénytörésbe kerül a kifizetett összeg. Ha a mentett játékunk a szerverre kerül, ők kezelik, akkor a baleset után nem tudom betölteni a korábbi mentett játékot. Már most próbálni kell lépni valami ésszerű, normális játék felé, szerintem marad a limiter és a 0.1.0.9-es verzióval vagy bétával, nem tudom, milyen néven jön, úgyis sokan fognak játszani.
    Hosszú utak: a hosszú utak jellemzően hosszúak, ellentétben a rövidebb utakkal, amelyikek rövidebbek, mint a hosszabbak. :P Vágom, hogy nincs rá idő, de ezzel számolni kell, ez egy ilyen vontatott, lassabb játék, nem egy belépek, kicsit megyek, aztán kilépek típusú instant akció.
    Szavazásról: nem hiteles, mert simán meg lehet hackelni kattintgatós programmal. Megkérdeztem egy szakértőtől, és mondta, hogy lehet trükközni ide is, oda is. A közösség szeretne valamit, de a készítőknek is van elképzelésük, amit szeretnének, és a legfontosabb döntéseket nem bízhatják a közösségre, mert sok a retardált brazil-román-török-lengyel.

    NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák