Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz Faterkam #8777 üzenetére

    Sokminden finomodott,,, de sajnos már abban a szakaszban vagyunk, hogy alig észrevehető, ahogyan a fények is. viszont remélhetőleg szebbűl, jobbul.

    pár felsorolás a kiváncsiság kielégítésére akit érdekel.

    1. Leradíroztuk a holdat a délelőtti felhős égről.
    2. Eltűntek a felhőket is keresztűlvilágító csillagok az esteledő égboltról, megjelenés este 21 óra fele eltűnés reggel 5 kor (tagagaba54 érdeme ez is :) )
    3. Az aszfaltok fele rendelkezett csak (kb 30 db) bizonyos fények esetén keréknyomsávok előtűnésével de természetesen ezt az effektet megkapta az összes aszfalt textúra alfája.
    4. A Fő aszfalt (Barnás) kapott egy sötétebb középső sávot ami mindig látszik a keréknyom sávoktól függetlenűl ahogyan az életben is van.
    5. lecserélődött a reggeli 4 órás és az esti 21 órás esős égbolt, most jobbak az átmenetek brutálosabb lett az összhatás.
    6. Mivel a felkelő nap ha rásüt a szélvédőre azért ott az effekt a későbbi ilyen effekteket is száműztem mert engem kifejezetten zavart kanyarodásoknál, nem sokára ez a verzió is fel lesz töltve mert ez még csak a gépemen van meg.
    7. Az esős időszak tovább javult az FPS további gyorsítására.
    8. a HDR (Ez a fényekel kapcsolatos) további fejlesztésen ment keresztűl remélhetőleg a tetszetősebb javúlás irányába.
    9. a beton elválasztó a pályákon sokszor beégett (rikított fehéren mint a salamon töke) természetesen ez a textúra is hozzá lett igazítva a jó beállításokhoz.
    10. a Horizonton volt 2 kép egy kék hegyes és egy erdős, zavaró volt az a kékes árnyalat, mostanra olyan mint az életben is.

    11. Az SCS kedveskedett nekem, illetve a Brutálnak az egyik frissítés után azt vettem észre a csöcsös esztike vontatmányom átalakult az Inteles vén banyává.
    -Mondom ez meg mi a csöcs???
    Hát átvariálta az SCS a vontatokat és a cégeket a csöcsös esztikém a térkép bejárása után (Csak angliába nem voltam) sem jelent meg a vontatható tréllerek között.

    Na mondom most jön a bosszú.

    Csöcsös esztike trélere és a Dóri átnevez azokká a tréler textúrákká amik csak 8-tonnásak és pl orvosi szállítmányok. Nem tom mé, de valamé én csak azokat viszek.

    Így most az újban ha feltettem már mindenki suhanhat velük nem megszakadva alig 8 tonnát vontatva a visszapillantót bámúlva elégedetten ahogyan ÉN is :)

    természetesen ha egyszer ki lesz adva így marad.

    Még egy óra és ez a verzió fent is lesz mert már töltöm fel.

    a többi most nem jut eszembe de van ám mééég :)

Új hozzászólás Aktív témák