Új hozzászólás Aktív témák

  • okib4100

    aktív tag

    válasz Kötike #2273 üzenetére

    Üdv,

    Annyit tudok elmondani, h a filléres műa. w200i külső hangszórója sztem mind rádió mind MP3 tekintetében jobb volt. Legalábbis nálam. A beállított csengőhanggal sztem nincs baj, bár nekem mindig ugyanaz a 2-3 nagy nehezen összevadászott normál telefoncsörgés MP3 a csengőhangom akármilyen telt is használok.

    Nekem nagyobb baj az állandó sistegő alapzaj MP3 hallgatáskor fülesen keresztül. Nem csak CX300-al csinálja, hanem a saját fülesével is. Ha a megabass-t is ráteszem akkor play-stop gomb megnyomásakor akkorát reccsen mint egy régi NDK kazettásmagnó.
    Nem tudom, h ez hardver hiba e, mert sw frissítésen már voltam a szervizben, az sokat nem segített, házilag meg nem fogom buherálni. Ráadásul ez is csinálja 2 másik modellnél -w200 és w660- nálam tapasztalható volt bosszantó hibát, h a környezeti zajok néha beszűrődnek telefonálás közben a headsetbe, amin se HPM-70 csere, se szoftverfrissítés nem segített.

    Az viszont biztos, h ezzel együtt 4 W-s sonyericsson (2 olcsóbb és 2 drágább) után nem fogok egy ötödiket venni, hanem inkább beruházok egy középkategóriás mp3 játékosba (pl. iaudio u3)

    [ Szerkesztve ]

    2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák