Új hozzászólás Aktív témák

  • szotyika77

    aktív tag

    válasz szotyika77 #2382 üzenetére

    Megcsináltuk most délután az oldalast krumplival. Ugye úgy irja a recept hogy 130fokon 60perc, majd 140 fokon 30 perc, majd alufóliával lefedve 150 fokon 20 perc (itt az alufólia opcionálisan elhagyható).
    Kb 17 órát pácolódott a husi a fokhagymás pácban, a végeredmény nagyon finom lett, de nem lett olyan omlós mint amit vártam.
    Lehet hogy legközelebb több időt kéne hagyni 130fokon puhulni?

    Az utolsó körben az oldalas mellé tettünk kockàzott krumplit is, ami nagyon szépen sült, az oldalas kivétele utàn még 10 perc kellett neki hogy puha legyen és ropogós a külseje.
    A következő adag krumplinak 30perc kellett 180 fokon, itt kb félig volt a kosár krumplival, és 10 percenként rázogattuk, forgattuk, de isteni lett, sokkal jobb mint sütôben.
    Legközelebb az eredeti recept szerint fogok eljárni, ez ilyen rapid krumplisütés volt. :)

    Összességében nagyon tetszik, pont fateromék jöttek este, nekik is tetszett, úgyhogy sikerült ráetetnem őket egy airfryerre. 😬 Eddig nem gyakoroltam a főzést, de mostmár biztos többet fogok forogni a konyhában. ;)

Új hozzászólás Aktív témák