Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz ubyegon2 #602 üzenetére

    Azért még ne tegyél le teljesen róla. [link] Én mindenesetre továbbra is óvatos vagyok. :D

    A szalmonella előfordul, ha nem takarítanak rendesen és a tojásos ételeket meleg helyen tartják. Akár egy nap alatt is elszaporodhat rajtuk. Szerintem az éttermek és cukrászdák felét be lehetne zárni ilyen alapon. :D A kínai éttermekről nem is beszélve, amiknél megvan a kaja körforgása. Mindig a legdrágább helyen kezdi, aztán megy két sarokkal odébb az olcsóbb helyre, ha már 1-2 napos. Legjobban talán az olajos sült tésztán érezni, hogy már egy kicsit állott, meg talán a krumplin. A standard csípős savanyú leves, szezámos csirke + krumpli jó sok szója szósszal azért még egész jó szinte bárhol. Csak azt sajnálom, hogy már magyarok csinálják egy ideje a kedvenc helyemen, és a szezámos csirkébe már egész csirke kocka megy meg az egész ehetetlenül csípős. Annak idején a kínai még összeaprította szinte darálthús jellegűre a szezámos csirkébe a húst, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ez van, felhígul a szakma itt is, az emberek meg igénytelenek.

    Pedig a ló a panellal igenis kompatibilis. :D [link] [link]

    Buliban hasznos! =]

Aktív témák