Új hozzászólás Aktív témák

  • spgabor

    aktív tag

    Sziasztok!

    Több kérdésem is lenne a fent xTAB-70-el kapcsolatban. Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni a kérdéseimben/problémáimban. Valamint bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de kezdő tabis és Androidos vagyok még.
    Tesómtól kaptam kölcsönbe, mivel ő most nem használja. Amikor vette Android 2.3.4 volt rajta, amit frissített régebben a 4-es verzióra. A wayteq oldaláról eltöltve. Azért tette ezt, mert a gyári verzióval gyakran fagyott. Viszont a négyes nem hogy segített volna ezen, inkább csak rontott, mert többször fagyott majd teljesen elromlott. Két hónapon át tartó garis javítás után visszakerült a 2.3.4-es verzió. Ilyen jellegű hibát más is észlelet a termékkel. Mi okozza a sok fagyást.
    Másik kérdésem a VPN kapcsolódás lenne. Van a cégben egy VPN szerver, amihez szeretnék kapcsolódni, de nem nagyon akar sikerülni. Az első probléma az volt, hogy nem tudta feloldani a dns nevet, majd amikor sikerült (10x-re, pedig mindig jól állítottam be az adatokat), akkor a kapcsolódás végeztével folyton újraindul az egész. Mi okozhatja a problémát? Nem tudom, hogy számít-e, de usb-s t-mobilos mobilnetet használok a net elérésére.
    A VPN-nel kapcsolatban van még egy kérdésem. Alapértelmezett átjárót használatát VPN esetén hol tudom kikapcsolni, hogy legyen netem, ha sikerül a céges szervere való felcsatlakozás?

    Előre is köszönöm a segítséget.

    Üdv:
    spgabor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák