Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    Sziasztok.

    Szeretnék gy apró segítséget kérni Tőletek :)
    Sajnos a 11T Pro telefonomnak idióta módon megrepesztettem a kijelzőjét, kicsúszott a kezemből. (Bő 15 éves mobilos pályafutásom során az első ilyen balesetem, rendesen szívemen is viselem :O :D )
    Utódot keresek mert a 60ezer ft körüli javítási költségeket én kisit sokallom, ezért cserére adnám a fejem első körben, a Xiaomi 13 készüléket szemeltem ki, de látván a 300k körüli árát nem nagyon vagyok hajlandó ennyit telefonra áldozni. Ezért került a képbe ez a 12 készülék. Kicsit kisebb is mint a jelenlegi 11t pro-m aminek örülök.
    Ami miatt aggódom picit az az oldalt leívelt kijelző. Mennyire durva és az oldalát a szilikon tok még mennyire védi így?
    A másik kérdésem a melegedés. Jelenleg 888 proci van ugye a 11T pro készülékemben, ez is tud melegedni ha esetleg nagy ritkán játszom, de nagyrészben a telefont csak internetezésre illetve telefonálásra használom. Látom hogy minden teszte le van húzva hogy ez a gen 1 proci sz*r meg forrófejű, meg éget a készülék (persze túlzás), de inkább hallgatnék a ti tapasztalataitokra.
    Illetve az őszintét megvallva Ti a helyemben mit vennétek igazából? :) Szeretem a legújabb és modern telefonokat, de nekem a 300-600ezer ft-ok már sok az új telefonokért, a lélektan itt van ez a 150 nagyon nagyon max 200.000Ft lenne, jó választás ez nekem? :)

    Nagyon szépen köszönöm ha segítetek picit tájékozódni és a kérdéseimben kiigazítanátok ezt a készüléket illetően! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák