Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    Sziasztok.
    Ma megérkezett a telefon, úgy le volt merülve hogy 5 percig se kép se hang nem volt töltőn sem. ez után felélet és megmutatta a kis töltési kockát, pár perc után meg már 10% és be is tudtam kapcsolni.
    Ez után elekzdtem belakni töltőn a telefon, futott a háttérben a miui frissítés 14-re. Elmentem enni, mondom mire befejezem feltöltődik és befejezi a frissítést is. Úgy is volt, 100% akksi, kiírta hogy újraindítás a miui. Lehúztam töltőről, és elkezdtem újraindítani. Újraindult és a töltési százalék 1%-on állt, kiírta hogy akkumulátor kímélő üzemmódba lép és töltsem fel. Gyorsan feltettem töltőre, aztán gondoltam nyomok még egy újraindítást.
    Újraindult, erre kiírja hogy 100% az akku töltöttsége. Na most ez frankón megszivatott engem valami kis buggal a miui 13-ról 14-re váltás során vagy az akksija halott lehet?
    Ti mit tennétek? Webshopnak már jeleztem ezt emailban természetesen, hogy van ez a probléma aztán mondjanak rá valamit hogy cserélik vagy sem, hétvégén még használni fogom úgyis mert feladni nem tudom ha kérnék esetleg, de furcsa volt ez most.

    Véleményetek van erről?

    Köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák