Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz baitsee23 #2323 üzenetére

    ... és #2324 M-63

    Köszönöm nektek, a webshop is ezt írta vissza hogy elő szokott fordulni, töltsem fel, frissítsem, indítsam újra ezt javasolták meg hogy hagyjam éjszakára töltőre.
    Az indítási csontra merülés nem ijesztett meg, inkább csak az update előtti 100%-ra töltés aztán reboot és 1%, na az volt hirtelen mellbevágó. :D Aztán meg újra reboot és kiírja hogy 100% töltöttség. Azóta már párszor újraindítottam, lehet csak a miui 13ról 14-re frissítés kicsit megzavarta az elméjét, de azért intenzívebben használom a hétvégén aztán ha valami gáz van vele mégis, megy is vissza. :D
    11T Pro után furcsa az biztos, jobb ez a méret, bár nagyon furcsa a nagyobb kijelzőről visszajönni de kényelmesebb. A lekerekítést szoknom kell, soha nem volt ilyenem, egyelőre ezen sem tetszik mert ugye a lekerekítés is érintés érzékeny, nem egyszerű az ikonokat húzkodni egyik képernyőről a másikra, de ez majd edződik.
    Melegedni szépen tud az tény, frissítés közbe felforrtak az indulatok benne az biztos :D Átköltözés funkció egész jó, a két telefon között szépen átpakolt mindent, csak be kell jelentkezgetnem és annyi.
    Reméljük nem lesz gond vele, jövőre pedig remélem hogy a 13 is beesik ilyen árkategória köré mert akkor cserés lesz, Ő az igazi favorit, ez csak gyors tűzoltás a törött kijelző helyett :)

Új hozzászólás Aktív témák